pondělí 28. března 2011

Mixit

Poctivě jsem vstala ve svých 6:45(nekamenujte mě, pro mě je to děsivě brzo!), nicméně něco na mě leze, tak mi bylo doporučeno, ať nechodím na tělák (i když já si myslím, že vyběhat to je taky dobrá medicína!), ale aspoň mi teď zbyl volný čas na napsání nového článku, k čemuž jsem se přes víkend absolutně nedostala. Mimochodem, nějaká rada, když mě bolí v  krku a kejchám a v sobotu odjíždím na týden pryč a MUSÍM být zdravá?

Název článku je odvozen od jedné supr srandy a to je www.mixit.cz. Můžete si namíchat müsli podle svých nejdivočejších snů a představ a já věřím tomu, že každý z nás už někdy tajně toužil po vlastním müsli!:) Pokud patříte mezi ty, co si hlídají každé sousto, tady budete vědět na 100%, co zrovna jíte a nebo pokud naopak patříte k hrozným všežravcům junk foodu, můžete si objednat müsli s lentilkama a gumovejma medvídkama. Navíc vám to přijde v moc hezký pixle a můžete si vymyslet vlastní název mixu. Jestli neznáte, fakt doporučuju!

DSC09331

A pak si dáte tu nejlepší snídani na světě:
DSC08968

Taky jsem byla poprvé na jídle v Ikee, protože KAŽDÝ chodí na jídlo do Ikey, ale moc mi to nechutnalo :/
DSC09379

A ještě víc jídla!
DSC09032

DSC06776 - Kopie

Klasický dvě fotky z mobilu, když se nudím o hodině:
Obraz002-tile

A taky dvě fotky z pátku:
SDC15138 - Kopie

SDC15139 - Kopie

A na závěr ještě kousek ségry, ať moc neodbočuju od tématu:
DSC08930

19 komentářů:

  1. Taky jsem byla v Ikei na jídle poprvé teprv před týdnem a pocity mám teda zatím stejné. Jediné co mi chutná - klasika, párek v rohlíku :D

    Poslední fotka je supr.

    A rada? Nepodceňuj oblečení. Takže ten týden zkus vydržet bez punčošek apod. protože to počasí je nejzrádnější. Těláky vynech, neběhej na autobusy a nespěchej. Čaje s citronem a v sobotu vyrážíš!

    OdpovědětVymazat
  2. Me teda v Ikei vetsinou chutna.... nejvic karamelovy dortik! O te strance jsem uz slysela, ale zatim jsem neznala nikoho, kdo to vyzkousel! Segra ma pekny puncosky a ty se moc nenamahej, at jsi brzy zdrava! Hezke pondeli ti!

    OdpovědětVymazat
  3. mě tam chutná losos s brambůrkama! právě taky snídám nejlepší snídani,, ale mixit si asi už budu muset objednat, již chvíli nad tím přemýšlím, asi jsi mě přesvědčila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda v Ikee už nějakou chvíli nebyla, ale co jsem tam zatím měla, mi vždycky chutnalo :D

    Jo a moc se mi líbí ty silonky tvojí ségry! Jsou takový nyny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mixit si dam, mnam. :)
    Jinak s tim oblecenim je to pravda, pocasi je momentalne dost zradne. :(

    OdpovědětVymazat
  6. IKEA jídlo miluju:) A ty jejich dezerty, mňam! Jinak o tom Mixit jsem četla již před nějakou dobou na jiném blogu. Je to určitě fajn nápad, krabičky jsou boží, ale podle mě je to jenom důkaz, že českej národ je hrozně línej:D Já když nechci normální kupovaný müsli, tak zajdu do zdravý výživy (stačí i normální supermarket), nakoupím si věci, které mi chutnají a smíchám:) Není na tom nic složitého, jenom je to daleko levnější. Ale to je samozřejmě můj názor:) Nápad namíchat si müsli podle vlastních představ oceňuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Jó, tak to ti neporadím, já budu nejspíš týden doma :-D

    OdpovědětVymazat
  8. ach, toľko papaníčka. Mňamy hamy


    sestra je dobrá farebná

    OdpovědětVymazat
  9. hmmmm, ta pizza vypadá výýýborně!!

    OdpovědětVymazat
  10. Linda- Přesně! Jsem si řekla, že se teda rozšoupnu a dám si pořádný jídlo a pak jsem litovala, že jsem si nedala ten párek!
    Jinak dík za rady, já teda nosím z 85% punčochy, ale zkusím to nějak omezit :D
    Moly- Tak karamelový dortík z Ikey jsem ještě neměla, příště (možná) zkusím :) Mixit už pár kamarádek objednávalo a všechny jsme nadšený :))
    Meg- Asi jsem se holt zrovna netrefila.
    Peťulka- S tou leností je to svatá pravda, taky jsem si říkala :D Ale s tou cenou bych nesouhlasila, propočítávala jsem to a podle mě to zas o tolik dráž nevyšlo! Ta pixla je totiž fakt obrovská (a hezká :D)!

    Děkuju všem moc za názory a pochvaly! :)

    OdpovědětVymazat
  11. mmmm jídlo!!!
    ten cop přes čelo je skvělý! to si vyrobila ze svých vlasů nebo to je nějaká čelenka? já bych ho tak krásný ze svých neměla, mám každý vlas jinak dlouhý!:/

    OdpovědětVymazat
  12. mňam, ani nevíš jaký chutě jsi mi tímto příspěvkem udělala :))

    OdpovědětVymazat
  13. boo- Celou ségru jsem ukázala už několikrát: http://luciindisguise.blogspot.com/2010/11/segra-v-holinkach.html nebo http://luciindisguise.blogspot.com/2011/01/kdyz-bylo-jaro-v-lednu.html nebo http://luciindisguise.blogspot.com/2011/02/to-zvire-na-j.html :)
    Joll- Čelenka z H&M!
    Karolína- Ale vím, moc dobře! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ted si mi udelala chute, hmmm:) ...celenka je skvela, a sukne vypada taky dobre:)

    OdpovědětVymazat
  15. tak to mi teda netvrď, že ti ten koláč z ikey nechutnal, to prostě neni možný!:D

    OdpovědětVymazat
  16. mnaaam tie ranajky, a tu pizzu by ti zjedol moj priatel-je to jeho oblubene jedlo.

    OdpovědětVymazat