pondělí 22. listopadu 2010

Greetings from Ostrava

Omlouvám se, ale čas je u mě nedostatkové zboží. Nalhávám si, že být neustále v pohybu (například sezení v hospodě, ležení v posteli s učebnicí apod.), je lepší než nudný život na předměští, podvědomě však stejně toužím po chytání lelků! Ach, neberte mě moc vážně, jsem opravdu unavená. Wait, neměly by víkend být od toho, aby si člověk odpočal? Tak proč se sakra cejtím tak děsně zničená?!
Dneska jsem v tramvaji jela s bezdomovcem, který měl moooc hezkou brašnu! Já bych řekla kabelku. Chtěla jsem se zeptat, koli by za ní chtěl, ale neměla jsem u sebe hotovost a bála jsem, že karty nebere...

Dvě fotky z dob, kdy podzimní počasí bylo ještě jedna báseň.


Photobucket

Photobucket

neděle 14. listopadu 2010

Dear Deer

Škola, učení, projekty, kafíčka, nákupy, party, práce, focení.
Řekli byste, že tenhle svetr je z Tesca?
Miluju tohle počasí!!!

School, studying, projects, coffees, shoping, parties, work, photoshooting.
Woud you say, that this jumper is from Tesco?
And I love this weather!!!!

Photobucket

neděle 7. listopadu 2010

DIY Studded Tee

Haha, víc originální už být nemůžu, že?
Budiž to alespoň povzbuzením pro ty z vás, kteří si mysleli, že by něco takového nikdy nezvládli. Věřte mi, je to fakt jednoduchý a člověk z toho má dobrej pocit:)

Haha, I couldn´t be more original, right?
At least you can take it as a stimulation, that even if you thought that you would be never able to do something like this, believe me that it´s really sipmle´n´easy and it´s good feeling)

All you need is:
-simple T-shirt (this one is from New Yorker for 79Kč/3 Euro)

Photobucket

pátek 5. listopadu 2010

A která je tvoje? :)

Kterou máte, holky?:)
Nebo kterou chcete?
                                                                 Which one is yours?




Photobucket

čtvrtek 4. listopadu 2010

Lanvin for H&M Preview

Musím se přiznat, že jsem téměř vůbec nefotila. Nejdřív mi trvalo, než jsem se pořádně rozkoukala-tolik známých bloggerek a tolik skvěle oblečených lidí! Prostě jsem se jen dívala. A pak už jsem si chtěla popovídat s támheltím a touhletou, že na to focení už moc času nezbylo.

I have to admit, that I took only a few photos. At first I was just staring at all those famous bloggers and at all those perfectly dressed people! I was just enjoying the view. And then I wanted to talk to this one and these there, so there was no time left for photographing.



Photobucket